Werken met Chemicaliën Software !
Werk veilig met Werk-Vergunning.nl

Specialistische Software voor Werken met Chemicaliën voor Maximale Veiligheid

Het werken met chemicaliën, zoals opslag, hantering en verwerking van gevaarlijke stoffen, brengt specifieke veiligheidsrisico’s met zich mee. Onze werkvergunningsoftware helpt u deze risico’s effectief te beheren. Van het aanvragen van een vergunning voor het werken met chemicaliën tot de goedkeuring en uitvoering, onze software ondersteunt u in elke stap van het proces.

Met onze software staat het borgen van veiligheid voor alle betrokkenen centraal.

Bespaar Kosten, Verhoog Efficiëntie

Maak een einde aan complexe papierwerkprocessen en verminder overheadkosten. Ontdek hoe onze software jouw bedrijf kan helpen kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen.

Optimaliseer Jouw Bedrijfsveiligheid en Bespaar Kosten

Ontdek de kracht van Werk-Vergunning.nl en werk veilig zonder dat de documentatiestroom toeneemt! Onze geavanceerde oplossing is speciaal ontworpen voor bedrijven die te maken hebben met complexe werkzaamheden, variërend van werken in besloten ruimten tot gevaarlijke stoffen, hotwork, werken op hoogte, hijswerkzaamheden, chemie, Atex, LOTO en meer.

Waarom Kiezen voor Onze Software?

Optimaliseer Jouw Bedrijfsveiligheid: Werk-Vergunning.nl biedt een uitgebreid scala aan tools en functionaliteiten om de veiligheid binnen jouw bedrijf te waarborgen. Met onze software kun je eenvoudig werkvergunningen beheren, taakrisicoanalyses uitvoeren en veiligheidsprocedures implementeren. Minimaliseer het risico op ongevallen en creëer een veilige werkomgeving, zonder dat de documentatiestroom toeneemt.

Verhoog Jouw Veiligheidsniveau

Neem de controle over de veiligheid binnen jouw bedrijf. Begin nu met het optimaliseren van jouw bedrijfsveiligheid met behulp van onze geavanceerde software.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze missie is met slimme ICT oplossingen bij te dragen aan een veiligere wereld. Dit doen wij door efficiënte ICT systemen te bedenken die het soms complexe thema ‘veiligheid’ minder ingewikkeld maken. Werk-vergunning.nl  is hier een voorbeeld van. Het helpt jou en je medewerkers op een slimme en efficiënte manier de juiste keuzes te maken bij het uitvoeren van complexe werkzaamheden met veiligheidsrisico’s.

Werk-vergunning is een web-based portaal. Hierdoor werkt het op alle apparaten in de browser. Afhankelijk van het door jouw gekozen pakket krijg je een Android en/of IOS app bij de software.

Werk-vergunning.nl is geschikt voor elk bedrijf dat te maken heeft met complexe werkzaamheden, zoals

  • Werken in besloten ruimten
  • Gevaarlijke stoffen
  • Hotwork
  • Werken op hoogte
  • Hijswerkzaamheden
  • Chemie
  • ATEX-zones
  • LOTO

Borgen van ‘veiligheid’ voor alle betrokken staat hierbij centraal. 

Werkvergunning.nl bestaat uit meerdere modules. Afhankelijk van uw wensen bepalen we in overleg met jou welke modules voor jou van toepassing zijn. Elke werkvergunningaanvraag start met een inventarisatie van de werkzaamheden. De aanvrager vult vervolgens digitaal een checklist in. Op basis hiervan wordt bepaalt welke veiligheidsmaatregelen noodzakelijk zijn. Dit resulteert in een omschrijving van werkmethoden, activiteiten en werkzaamheden die een werkvergunninghouder wel en niet mag uitvoeren op een bepaalde werkplek zodat de efficiëntie en veiligheid zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

Kort samengevat bevat de werkvergunning o.a. informatie over:

Wie betrokken zijn,
Wie de werkzaamheden uitvoert,
Wat de uit te voeren werkzaamheden zijn,
Binnen welke periode de werkzaamheden plaats vinden,
Onder welke voorwaarden gewerkt mag worden,
De noodzakelijke maatregelen.

Elke werkvergunning wordt digitaal ondertekend door de diverse betrokkenen. Wie dit kun je zelf bepalen. Je kunt eenvoudig een werkvergunning activeren, intrekken of deactiveren.

De uitvoerder heeft de werkvergunning op de werkplek aanwezig. Dit kan digitaal en / of hard-copy. De mogelijkheden zijn legio.

Het systeem wordt op maat gemaakt. In overleg met jou inventariseren wij welke onderdelen voor jou van belang zijn. Daarna gaan wij voor je aan de slag en richten wij het systeem in. Je beschikt hierna over een volledig op jouw bedrijf toegespitst werkvergunningensysteem.

Binnen Werk-Vergunning is het mogelijk om cursussen toe te voegen. Hierdoor is het kun je additionele eisen te stellen aan een vergunning.
Van te voren wordt bepaald hoelang een cursus geldig is en de aanvrager zal tijdig een bericht ontvangen als de cursus (bijna) is verlopen.

Met de Formulier Builder is het mogelijk eigen cursussen te maken met eigen condities. Hierbij kan de leidinggevende zelf bepalen hoeveel vragen een aanvrager goed moet hebben om te slagen en hoelang de cursus/certificaat geldig is.

Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op

Geavanceerde pakket

Basispakket